Gastenboek

Nettie André
01-05-17 11:44:42
In de middag op de verjaardag van zoonlief heeft iedereen heerlijk gesnoept van de zoete en hartige lekkernijen die prachtig op schalen bij hem thuis waren afgeleverd. Hoe makkelijk is dat. Bij de thee chocola; babouches en fatima-handjes, griesmeelkoekjes, selou en dadels met walnoot. Een ieder kon proeven van alle smaken. Weer eens wat anders dat appeltaart.
Bij de borrel waren er bladerdeeghapjes en kipbestilla. Vooral deze laatste viel erg goed in de smaak. Kortom een feest voor de tong en een feest voor de gastheer. Een pluim voor Chat & Chew!
Veerle Van Luyten
04-04-17 10:46:53
Wat een super leuk ( en lekker) cadeau van mijn vriendinnen! We hebben genoten van heerlijke hapjes en thee. De presentatie was top!
Jolieke Jolieke Meis
31-03-17 09:18:13
Wat hebben we heeeeerlijk gegeten en thee gedronken! En dat alles prachtig geserveerd aan huis. Zo waan je je in 1000 en 1 nacht aan je eigen keukentafel. Geweldig! Echt een aanrader :-)
Conchita Rietveld-Tonikoe
26-02-17 11:11:45
Bericht Na een bijzondere test-proeverij van de Arabische high tea te hebben mogen meemaken van Chat&Chew Cuisine, is de start begonnen van een hopelijk goedlopende onderneming.
Zelf is er bij mij thuis een high tea verzorgd en dat zag er geweldig uit. Goed verzorgd, met gerechten van verse ingrediënten, zelfgemaakte baklava met verse pistachenootjes en honing...smolt weg in je mond. Ik zeg doen....zeker een aanrader.
Groetjes Conchita
Annemarie & Hans Cherche
25-02-17 17:49:22
Enige tijd geleden is er een lunch voor 20 personen bij ons op kantoor verzorgd door C&C cuisine. Op de Arabische keuken gerichte gerechten zoals couscous en kip/vis bestilla's. Lekkere smeersels met panbrood. Vooraf een linzensoep. Heerlijk!!! Bij de koffie zelfgemaakte chocolade en gevulde dadels met walnoot.
Het was allemaal erg lekker en voor herhaling vatbaar. ???
Tonen: 5  10