Welkom bij Chat & Chew Cuisine - het beste uit de Arabische keuken

Arabische high tea, uniek en smaakvol
Chat & Chew Cuisine biedt een high tea vorm aan die uniek is. Het Arabische thema. De gerechtjes zijn anders dan bij de al veel voorkomende Engelse high tea. Geen cakejes, scones en witte sandwiches met zalm, maar bestilla's gevuld met vis of kip, heerlijke hapjes met feta en peterselie en zalige zoetigheden met o.a. amandelen en/of walnoten. Ook de aankleding van de tafel is anders. Zilveren theepotten, kleuren, mooie kristallen theeglaasjes etc.

Arrangementen bij u thuis of op locatie

Chat & Chew Cuisine biedt luxe Arabische high tea arrangementen van 6 tot 10 personen op locatie aan. Dat wil zeggen thuis of op een andere aangegeven locatie. Wij schikken de tafel en wanneer je reserveert voor meer dan 10 personen dan zullen wij de tafel in buffetvorm klaarzetten. Je hoeft alleen voor een tafel te zorgen. Wij regelen de rest, van tafelkleed, servies tot theepot. Aan het einde van de gezellige ochtend, middag of avond plaats je het servies in boxen. Je hoeft niets af te wassen. Wij komen de boxen op een samen overeengekomen moment ophalen. De aandacht kan dus volledig aan de gasten besteed worden

Mocht er interesse zijn voor de Arabische gerechten op mooie schalen met 1 of meerdere soorten hapjes, waarbij je zelf voor een drankje zorgt, is dat ook mogelijk. Elders op deze site staan enkele voorbeelden van de schalen die wij kunnen aanbieden.

De beste en biologische producten
Wij maken zoveel mogelijk gebruik van biologische ingrediënten bij het bereiden van de gerechten. Alle gerechten zijn homemade oftewel geen kant en klare producten. De kruiden die wij gebruiken komen uit Marokko en worden door ons zelf gemalen. Dit betekent dat de kruiden vers zijn en daardoor meer smaak en geur bevatten. Ook de olijfolie die bij het bereiden van de ingrediënten gebruikt wordt, komt uit Marokko. Suikers worden alleen toegevoegd (indien nodig) in de vorm van biologische honing, dadels, vijgen en/of vruchten. De eieren betrekken wij van een boer uit de omgeving van Dordrecht (www.egg-sellent.nl). Wij schenken verschillende smaken biologische losse thee, zoals groene saffraanthee, turkisch apple, chai, rozenblaadjes, venkel, groene thee en uiteraard verse muntthee. Ons uitgangspunt is lekker met de beste ingrediënten.

Mooi luxe gedekte tafel
De aankleding van de tafel is een mix van Arabisch en Mediterraans. Kristallen Arabische theeglazen, een mooi tafelkleed, zilverkleurige theepotten, gekleurde borden, zilverkleurige bewerkte bladen en mooie etagères. Een feest voor het oog.