High tea arrangementen
Wij kunnen diverse high tea arrangementen aanbieden. De arrangementen op onze site zijn naar wens aan te passen. Meer hartig, meer zoet, in overleg komen wij tot een passend arrangement. 

Buffet
Bij meer dan 8 personen bieden wij de gerechtjes aan in buffetvorm. Hierbij wordt het buffet opgemaakt met etagères, schalen, bestek, bordjes, theepotten, servetten etc.

Schalen
Mocht je voor een bepaalde gelegenheid hapjes willen bestellen, zoet of hartig dan is dat mogelijk. De hapjes worden geserveerd op Arabische schalen. Mooi opgemaakt als een klein schilderijtje. 

Theesoorten
Ons thee-assortiment is uitgebreid. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe theesoorten van goede kwaliteit en zoveel mogelijk biologisch. Standaard bij een buffet of high tea arrangement wordt uiteraard de verse muntthee geserveerd en daarnaast kan je nog twee soorten thee kiezen. Uitbreiding van de theesoorten is mogelijk en mocht je een ander drankje wensen dan is dat bespreekbaar.

Prijzen
Onder de drie high tea arrangementen staan de prijzen per persoon. Dit is inclusief vervoer naar de door u gewenste locatie. Boven 15 km vanaf Barendrecht wordt 0,30 cent per kilometer v.v. berekend. De bedragen zijn inclusief BTW en gebruik van servies, tafelaankleding, bestek, theepotten etc.